Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image

Servicii Media

Cititorii AutoBild declară “Marca de anvelope premium Continental este fruntaşă la calitate şi rentabilitate”

29/04/2015
  • Sondajul realizat în rândul cititorilor confirmă poziţia fruntaşă din anii anteriori
  • Locul trei ocupat pentru sportivitate fără implicarea producătorului în ceea ce priveşte sporturile cu motor
  • Marca Uniroyal a Grupului Continental a ocupat locul 5 mulţumită raportului calitate/preţ
  • Sucursala Vergölst implicată în comercializarea de anvelope s-a clasat pe locul 4

 

În cadrul sondajului anual de mare anvergură al revistei AutoBild din 2015 (ediţia din 10 aprilie) la care au răspuns aproape 33.000 de cititori, Continental a obţinut cele mai bune performanţe globale la categoria anvelope. Când vine vorba despre calitate, peste două treimi (69%) dintre voturi au ajuns la marca de anvelope premium din Hanovra – asigurându-i acesteia locul I. În ceea ce priveşte raportul calitate/preţ, Continental a fost fruntaşă obţinând 33% dintre voturi. În categoria sportivitate, Continental a terminat imediat după lideri, pe locul al treilea, cu 48% dintre voturi, un rezultat obţinut fără ca marca să fie implicată în sporturile cu motor spre deosebire de majoritatea concurenţilor săi. Per total, Continental a putut să-şi apere locul I obţinut în rândul cititorilor AutoBild pe care l-a obţinut şi în anii trecuţi.

New content item

"Nu cred că mai este necesar să spunem că ne bucurăm foarte mult de popularitatea puternică pe care marca noastră de anvelope premium Continental o are în rândul cititorilor AutoBild", a declarat purtătorul de cuvânt pentru presă din cadrul Continental, Alexander Bahlmann, discutând despre sondajul efectuat. "Rezultatul sondajului arată că rezultatele foarte bune pe care anvelopele noastre de vară şi de iarnă le-au obţinut de-a lungul anilor în cadrul testelor efectuate de experţii AutoBild precum şi numeroasele aprobări pentru echipamente originale pe care le-am primit de la constructori auto de top şi experienţa personală a oamenilor privind anvelopele noastre au toate un efect pozitiv asupra mărcii noastre. Pentru noi, acest rezultat pozitiv reprezintă, de asemenea, o sursă puternică de inspiraţie, motivându-ne să ne apărăm cu succes poziţia fruntaşă în viitor."

În categoria "cel mai bun atelier", sucursala Continental din domeniul comerţului cu anvelope, Vergölst, a ocupat locul patru.

Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Automotive Products SRL
Avram Imbroane, nr.9
300129 Timișoara

Telefon: +40 356 404 200
Fax: +40 356 404 371
@: alin.raicu@conti.de