Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image1_lg

De ce Continental

Testat pentru siguranța ta

Setăm standardele la standarde.

Image

Înainte de intrarea în producție a oricărui produs Continental, acesta e testat intensiv. Teste noi dar și dovedite garantează conformitatea. Continental folosește metode tot mai avansate de testare pentru a oferi produse optime și mature.

Noi testăm siguranţa – peste tot în lume.

Pe tot parcursul anului, noi demonstrăm mereu ca nu există limite la testele noastre din locaţiile din SUA, Noua Zeelandă, Suedia, Spania, şi nu în ultimul rând la prpriul nostrum circuit de teste din Hanovra, denumit Contidrom – care este şi un circuit foarte căutat pentru testele efectuate de experţii independenţi.

Aşadar, fiecare model de anvelopă este testat în toate condiţiile posibile de vreme şi de carosabil. Este de la sine înţeles că toate acestea au loc folosind şi cele mai modern metode de testare şi tehnologii de măsurare

140,000 de anvelope sunt testate anual pe parcursula 200 de milioane de kilometri. O echipă internațională de testeri profesionali efectuează peste 67,000 de teste – și parcurg distanța a de 500 ori în jurul lumii înainte ca o inovație să fie aprobată. Astfel, Continental se asigură că oferă doar cele mai sigure, confortabile și de încredere soluții de mobilitate.


Image
Image

Primul sistem automat integral de testare a anvelopelor de la Continental.

24 de ore pe zi, 365 de zile pe an: cu AIBA (Automated Indoor Braking Analyzer), Continental duce testarea anvelopelor la un nou nivel. Printr-n proces complet automatizat într-o hală la Contidrom, un vehicul fără șofer accelerează până la viteza de 120 km/h și apoi frânează pe suprafețe interschimbabile, propulsate hidraulic cu diferite ondiții de drum. Testele pot fi efectuate pe tot parcursul anului pe carosabil ud sau uscat sau pe o linie separată cu gheață. Chiar dacă testele sunt efectuate indiferent de condițiile meteo, Continental a reușit să ofere cea mai precisă metodă de testare cu un grad de reproducere de 70%. Deci poți fi sigur că anvlopele tale vor oferi performanțe optime la frânare indiferent de vremea de afară.