Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image1_lg

Numărătoarea către zero

Vision Zero

Cum schimbă Continental faţa şofatului

Continental a fost un pionier în inovaţiile legate de şofat de peste 140 de ani. Astăzi, duce obiectivul la următorul nivel: Viziunea Zero.

Start

Continental și-a setat un obiectiv ambițios: Viziunea zero

Fiind unul din cei mai importanți experți în siguranță din lume, Continental și-a setat un obiectiv ambițios ce trebuie realizat în trei etape succesive: evoluarea de la cei mai buni în frânare la zero accidente fatale, zero accidente cu victime și zero accidente. Și avem motive întemeiate. Doar Continental știe procesul de frânare întreg și în detaliu - de la pedală la anvelopă.

Siguranța începe când anvelopa atinge șoseaua. Renumit pentru expertiza excelentă în anvelope, Continental a îmbunătățit siguranța pe șosea de peste un secol. Astfel, dorim să informăm consumatorii despre beneficiile în siguranță la folosirea de anvelope de înaltă calitate, umflate la presiunea corectă și cu adâncime suficientă de profil.

Pe lângă produsele inovative din domeniul anvelopelor, Continental Automotive Group a dezvoltat deja tehnologii ce shimbă fața șofatului ce pot fi găsite deja în autovehicule moderne de azi: ABS, ESC și EBA, doar câteva exemple. Iar acesta e doar începutul.
Prin creșterea tot mai mare a numărului de vehicule inteligente, există acum un bun potențial pentru a atinge Viziunea Zero.

Continental este mândru să își prezinte expertiza largă în domeniul siguranței pe șosea – construim drumul spre Viziunea Zero.


Șosele sigure – drumul lung spre zero accidente

Info grafic EBA “Siguranță la îndemână.”

article_66w_image1

Detalii despre sistemul Continental Emergency Brake Assist.

Mai multe

Info grafic Basic “Siguranța pe stradă”

basis_streets_of_safety

Cifre și date despre contribuția actuală a Continental la siguranță.

Mai multe

Info grafic ESC / ABS “Servim și protejăm.”

article_66w_image1

Electronic Stability Control (ESC) și Anti-lock Brake System (ABS) te ajută să fii în control. 

Mai multe

Info grafic anvelope “Dimensiunea subestimată.”

article_66w_image1

Anvelopele sunt factor cheie pentru performanțele generale ale autovehiculelor. 

Mai multe