Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image1_lg

Sponsorizări

Sponsorizări în Fotbal

Partenerul Fotbalului de Generaţii

De la prima noastră implicare în spnsorizarea fotbalului în 1995 (UEFA Champions League™), Continental şi-a continuat implicarea în fotbalul internaţional.

sponsoring_02-Image

Continental a fost mereu combinaţia dintre entuziasm şi apărare sigură. La fel ca fotbalul, noi garantăm performanţe uluitoare de mişcare cu o strategie perfectă. Atât la nivelul echipelor naţionale cu competiţii de înalt rang ca UEFA qualifiers™, UEFA EURO™ şi bineînţeles FIFA World Cup™, activităţile noastre de sponsorizare au ajuns departe.

Și nu se oprește la marile competiții. Fiind unul din primii sponsori a competiților de fotbal feminin, Continental susține echipe din SUA, Anglia sau Irelanda în acest mediu dominat de bărbați.

sponsoring_04-Image

Toate acestea dovedesc un lucru: prezența noastră în fotbal nu e doar o strategie de plasare a produsului, ci dovedește pasiunea reală a Continental-ului pentru sport. În 2005, am inițiat chiar și platforma pentru fotbal www.contisoccerworld.com, acolo unde toate informațiile noastre din domeniu sunt adunate la un singur loc.

Tot ce trebuie să știți despre UEFA EURO 2016™ din Franța de exemplu, e că va fii următorul loc unde vom celbra spiritul nostru internațional. Noi aducem fotbalul pe stadion – în siguranță.

sponsoring_05-Image

ContiWarmUp

ContiWarmUp e una din acele metode de a ajunge acolo. Este turul tău de "warm up" înainte de marea întrecere de pe teren, ce te aduce la temperatura optimă, la fel cum ar face și o anvelopă. Dezvoltat în cooperare cu numeroși antrenori de fotbal renumiți, vă arată cum să vă încălziți în siguranță pentru a evita accidentările în timpul unui meci.

Așadar poți începe să te miști în acest joc, oferit cu drag de Continental.

Sponsorizările noastre în Fotbal la o privire.


sponsoring_05-Image
Alte informații