Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image1_lg

Compania

Anvelope Biciclete

Inginerie Germană din 1871

New content item

Peste 100 de ani de experiență în dezvoltarea și producerea de anvelope pentru biciclete a făcut din Continental o companie unică în această industrie.

Continental este singurul producător german de anvelope de bicicletă ce produce anvelopele în Germania. Acest lucru e un impuls pentru inginerii noștri și pentru ceilalți implicați în procesul de producție să dezvolte constant noi inovații.

În centrul nostru de cercetare și dezvoltare din Korbach, dezvoltăm mereu tehnologii revoluționare cum ar fi compusul unic Black Chili sau tehnologia Vectran™ împotriva penelor, ambele folosite și în competițile de top.

Aceste tehnologii solicită procese sofisticate pentru a asigura o calitate excepțională, iar aceste tehnologi precum și ProTection sau RaceSport pentru anvelope MTB, pot fi facturate doar în fabrica noastră din Germania – “Handmade in Germany”.    

Pentru a oferi cele mai bune produse ne bazăm și pe dialogul cu cicliști de curse, cicliști de hobby sau cicliști de zi cu zi.

Ca producător global, Continental menține de asemenea unități de producție de top și în afara Germaniei, acolo unde anvelopele Continental sunt produse cu aceași atenție și dedicație. Cea ce au comun toate anvelopele Continental pentru biciclete este faptul că toate sunt dezvoltate în centul tehnologic din Korbach, Germania, acolo unde trec și prin inspecții stricte.

Distrează-te cu produsele Continental! Echipa noastră muncește din greu pentru asta!

New content item