Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image1_lg

Compania

Automotive Group

Inovații pentru un viitor mobil

article_66w_image1

Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru transportul persoanelor și a mărfii lor. Ca partener de încredere, furnizor internațional al industriei auto, producător de anvelope, și partener industrial oferim soluții sustenabile, sigure, confortabile, individuale și accesibile. În 2014, corporația a realizat vânzări totale de 34.5 miliarde de Euro cu cele cinci divizii Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Tire și ContiTech. Continental are momentan aproximativ 200,000 de angajați în 53 de țări.

Divizia Chassis & Safety dezvoltă și produce sisteme de siguranță active și pasive integrate precum și produse ce ajută la dinamica vehiculului. Portofoliu de produse include sisteme electronice și hidraulice de frânare, sisteme de control șasiu, senzori, sisteme avansate de asistență șofer, electronice sistem airbag dar și sisteme electronice de suspensie, sisteme de spălat parbriz sau faruri. Focusul este să se ajungă la un grad cât mai mare de integrare și competență în domeniul siguranței și alinierea la conceptul ContiGuard. Chassis & Safety are aproximativ 38.000 de angajați și a avut vânzări de 7.5 miliarde de Euro în 2014.

Managementul informațiilor și Sisteme Inteligente de Transport sunt în centrul activității diviziei Interior, ce oferă produse foarte diferite pentru o gamă largă de vehicule. Portofoliul de produse include ceasuri de bord, displayuri multifuncționale, unități de control, sisteme electronice de verificare a prezenței în vehicul și a presiunii în anvelope, sisteme radio, sisteme de infotainment, unități de control climă, soluții telematice, software. Interior are peste 36.000 de mii de angajați și a realizat vânzări de aproximativ 7.0 miliarde Euro în 2014.

Divizia Powertrain dezvoltă și produce sisteme eficiente și inovative pentru propulsarea vehiculelor. Gama complexă de produse include sisteme de injecție pentru motoare diesel sau pe benzină, control al motorului și al transmisiei inclusiv senzori și informatori, tehnologii de tratament al gazelor de eșapament dar și sisteme de pompe de combustibil, precum și multe componente pentru motoare electrice sau hybride. Powertrain are aproximativ 34.500 de angajați și a realizat vânzări de 6.5 miliarde Euro în 2014.


Pe acest link găsiți mai multe informații despre Automotive Group.