Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image1_lg

Compania

Carieră

Continental AG – Produse performante provenite din cultură performantă

Continental Career - Let your ideas shape the future

Sisteme de frânare, sisteme de alimentare, instrumente de bord, sisteme infotainment, electronice auto, anvelope sau elastomeri sunt doar câteva exemple din portofoliul extins de produse Continental.

Continental - Inovativ, internațional, dinamic

Continental se vede ca o companie orientată spre inovații tehnologice și e unul din principalii furnizori ai industriei auto din lume. Corporația are momentan aproximativ 200,000 de angajați în 53 de țări, și vânzări de peste 34,5 miliarde Euro în 2014.

În ultimii ani, corporația a trecut prin schimbări majore, crescând la nivel global, chiar și prin diferitele achiziții, devenind astfel un competitor foarte important pe piața globală. Experiența fundamentală pe care compania a câștigat-o prin acest proces este descoperirea importanței culturii corporației. Subiecte precum “sustenabilitatea”, “inovații pentru viitor” sau “creștere profitabilă” au fost astfel evidențiate mai mult.

Continental definește viitorul mobilității interconectate

Corporația face mobilitatea mai sigură, mai confortabilă și mai sustenabilă. Cu ajutorul produselor sale, a competențelor sale și a servicilor sale, Continental, împreună cu clienții săi, îmbunătățește siguranța, confortul și plăcerea șofatului. Produsele, tehnologiile și procesele corporației aduc o contribuție majoră mobilității sustenabile.

Angajații noștri sunt cheia succesului

Angajații mai ales fac Continental puternic. Corporația aăteaptă dedicație și opinie puternică din partea angajaților ei. Premiează excelența și oferă condiții de muncă necesare pentru a promova performața de calitate. Promovează devotamentul, calificarea, educația și specializarea, flexibilitatea și loialitatea. Există multe investiții în locul de muncă în toate zonele corporației. Corporația este determinată să ofere condiții sănătoase de muncă și siguranță la locul de muncă. Toată lumea la Continental are parte de oportunități egale, indiferent de vârstă, naționalitate, sex, religie, rasă sau orientare sexuală.

Angajatorul Continental

Prin imaginea de Angajator ne exprimăm ceea ce reprezintă Continental astăzi: Inovație, Internaționalitate, Pasiune și Succes.

Mai multe despre cariere la Continental găsiți pe pagina noastră de Cariere