Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

The Contidrom

Rezultatele testelor pentru anvelopele all-season

Anvelopele all-season de la Continental: rezultatele și calificativele testelor

Tire tests performed on Conti tires

Câteva date pe scurt: lucruri esențiale pe care trebuie să le știți despre rezultatele testelor efectuate pe anvelopele all-season de la Continental:

  • Anvelopele all-season de la Continental oferă o performanță excelentă pe tot parcursul anului în zonele cu climă moderată
  • Toate inovațiile Continental trebuie să treacă un regim intens de testare înainte de a intra în producție
  • Anvelopele noastre all-season au primit mai multe premii pentru performanță

Noi, cei de la Continental, am putea vorbi toată ziua despre calitatea anvelopelor noastre all-season. Dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt! Recenziile anvelopelor și testele imparțiale afirmă performanța și siguranța anvelopelor noastre all-season. Dacă locuiți într-o climă moderată sau dacă sunteți în căutarea unor anvelope all-season pentru autoturismul dumneavoastră, pentru vehiculul recreațional sau pentru SUV, puteți urmări modul în care analizele, evaluările și testele independente efectuate pe anvelope au apreciat gama noastră de anvelope all-season

De ce sunt anvelopele all-season atât de versatile?

Anvelopele all-season oferă o performanță excelentă pe tot parcursul anului în zonele cu climă moderată. Întrucât anvelopele all-season de la Continental au fost proiectate special pentru a oferi o aderență impresionantă atât în condiții de vară, cât și în condiții de iarnă, și o bună performanță de frânare pe carosabilul uscat și umed, precum și pe lapoviță, vă puteți simți în siguranță atunci când conduceți cu anvelopele noastre pentru toate tipurile de vreme. 

Teste pentru anvelope all-season

Tire tests performed on Conti tires

În cadrul companiei Continental, siguranța dumneavoastră este principala prioritate și ținem cont de toate aspectele de siguranță și confort posibile atunci când ne dezvoltăm anvelopele. Toate inovațiile Continental trebuie să treacă un regim intens de testare înainte de a intra în producție. Inginerii noștri călătoresc în întreaga lume, din Germania până în Suedia și în Statele Unite, pentru a se asigura că fiecare anvelopă Continental - de iarnă, de vară, all-season, sau cele folosite în activitățile sportive și off road - sunt testate de experții noștri într-o gamă largă de condiții de vreme și pe toate tipurile de suprafețe.

De fapt, fiecare anvelopă nouă trebuie să parcurgă sute de kilometri de test pe principalul nostru site de testare, Contidrom din Hanovra, Germania. În plus, deși noi ne supunem anvelopele mai multor teste decât orice altă marcă, este important pentru noi ca anvelopele noastre să se descurce bine și la testele independente. Și chiar așa se și întâmplă: anvelopele de la Continental sunt evaluate în mod constant a oferi performanțe de top în cadrul testelor imparțiale. Am fost votați cea mai bună marcă de anvelope a anului de mai multe ori de către asociația automobiliștilor din Germania, ADAC, precum și de reviste de renume, inclusiv de AutoBild și AutoZeitung. Aceste realizări ne fac foarte mândri, pentru că ele ne arată că automobiliștii știu că sunt în siguranță atunci când conduc cu anvelope Continental.
Cu toate acestea, în ceea ce privește testarea și evaluarea anvelopelor all-season, este dificil să se bifeze toate cerințele. Aceste anvelope unice trebuie să îmbine caracteristici pentru practic toate sezoanele, pentru a găsi un echilibru între tehnologia pentru anvelopele de iarnă și de vară, precum și pentru a asigura tracțiune, manevrabilitate, performanță de frânare, confort și, de asemenea, randament kilometric excelent.

Din fericire, gama de anvelope all-season de la Continental a obținut recenzii și evaluări foarte bune, clienții recomandându-le deseori celorlalți. Toate anvelopele noastre all-season au flancuri robuste, o bandă de rulare excelentă, un compus de cauciuc adaptabil și o performanță generală înaltă în orice condiții de vreme în afara celor extreme.

CELE MAI BUNE ANVELOPE ALL-SEASON PENTRU CEA MAI BUNĂ PERFORMANȚĂ PE TOT PARCURSUL ANULUI

Rezultatele excelente obținute în cadrul testelor vorbesc de la sine. Anvelopele premiate de la Continental au o performanță deosebită în cadrul testelor imparțiale din domeniu și pot răspunde necesităților dumneavoastră în materie de anvelope pe tot parcursul anului. Alegeți-o pe cea care vi se potrivește!


Anvelopele all-season de la Continental cu cele mai bune calificative

Una dintre anvelopele noastre care au înregistrat cele mai bune performanțe potrivit recenziile externe este anvelopa Continental AllSeasonContact™. Una dintre principalele reviste auto din Germania, AutoBild, a onorat chiar anvelopa noastră all-season cu premiul său exemplar din anul 2020. De asemenea, AutoBild a oferit o menține specială anvelopei AllSeasonContact™, pentru faptul că aceasta a demonstrat tracțiune excelentă pe zăpadă, mai bună decât anumite anvelope dedicate de iarnă.

În plus, alte recenzii ale anvelopelor au inclus următoarele comentarii:  – „Majoritatea șoferilor au fost de acord că această anvelopă este excelentă pe zăpadă, că asigură o bună precizie a direcției, manevrabilitate și aderență pe carosabilul umed, demonstrând, de asemenea, rezultate foarte bune la acvaplanare și un nivel bun de uzură.”

– „... aceste anvelope s-au descurcat foarte bine în tr-o serie de condiții, inclusiv pe zăpadă/lapoviță, pe ploaie abundentă și în condiții de carosabil uscat.”

– „... aceste anvelope au oferit un confort deosebit pe timpul călătoriei, deplasare lină, tracțiune și, de asemenea, au fost silențioase.”

De asemenea, anvelopa Continental VanContact™ 4Season a primit calificativul „recomandabil” de la revista Promobil, cea mai veche revistă dedicată autorulotelor din Germania și cea mai mare din Europa. Revista a concluzionat cu următoarele rezultate obținute în urma testării anvelopelor noastre all-season:

  • Tracțiune, viraje și frânare pe zăpadă foarte bune
  • Ușor de controlat pe carosabilul ud
  • Aderență foarte bună la virajele pe carosabilul uscat
  • Rezistență excelentă la rulare
  • Zgomot rutier redus