Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

New content item

Învingătorul este iubit de toți.
Mai puțin de competiție.

Bucurați-vă de fiecare anotimp, cu anvelopele all-season

Oferind anvelope pentru toate anotimpurile, gama de anvelope all-season de la Continental constituie soluția fără compromisuri pentru zonele cu climă mai blândă. Aceasta aduce laolaltă tot ce este mai bun din anvelopele de vară și de iarnă, pentru a oferi soluția perfectă în orice condiții.

În unele țări, iarna înseamnă temperaturi foarte scăzute, ninsori abundente și țurțuri la toate streșinile. Însă, în alte locuri, iarna poate să însemne vreme rece, ploaie și câte o fulguială. Același lucru este valabil și pe timpul verii: în unele țări, căldura poate ajunge la temperaturi înalte, de 40°C; în timp ce în alte locuri, maxima sezonului nu atinge valori mai mari de 28°C.

Dacă locuiți într-o zonă cu climă moderată, vă puteți bucura de drumuri liniștite în fiecare sezon, cu anvelopele all-season de la Continental. Citiți mai departe pentru a descoperi mai multe! 

 

Dețineți controlul, cu o anvelopă care nu face diferența între anotimpuri

Anvelopele all-season ar putea fi alternativa potrivită pentru dumneavoastră deoarece...

  • Acestea combină tot ce este mai bun din anvelopele de vară și cele de iarnă într-o singură anvelopă all-season, care are performanțe bune în condiții de vreme caldă sau rece, umedă sau uscată
  • Anvelopele all-season le oferă șoferilor posibilitatea de a folosi același set de anvelope pe tot parcursul anului, fără a fi necesare schimbări sezoniere
  • Clima din zona dumneavoastră este esențială. Anvelopele all-season sunt dezvoltate pentru a oferi o performanță bună în regiunile cu climă mai blândă.
  • Verificarea și întreținerea regulată a anvelopelor dumneavoastră este modalitatea potrivită în care puteți asigura performanța optimă și siguranța

Aflați mai multe despre anvelopele all-season mai jos

Ne vom îngriji de siguranța dumneavoastră, indiferent de sezon

Start
 


CELE MAI BUNE ANVELOPE ALL-SEASON PENTRU CEA MAI BUNĂ PERFORMANȚĂ PE TOT PARCURSUL ANULUI

Rezultatele excelente obținute în cadrul testelor vorbesc de la sine. Anvelopele premiate de la Continental au o performanță deosebită în cadrul testelor imparțiale din domeniu și pot răspunde necesităților dumneavoastră în materie de anvelope pe tot parcursul anului. Alegeți-o pe cea care vi se potrivește!


all season tires

Cum funcționează anvelopele all-season

Anvelopele all-season de la Continental îmbină tehnologiile anvelopelor de vară și de iarnă în anvelope all-season care oferă o performanță excelentă în orice condiții de vreme în afară de cele extreme. Citiți mai departe pentru a afla ce anume face ca anvelopele all-season să fie diferite de anvelopele de iarnă și de cele de vară și aflați dacă acestea sunt potrivite pentru dumneavoastră și pentru necesitățile automobilului dumneavoastră.

Aflați cum funcționează anvelopele all-season aici

Ghid pentru cumpărarea anvelopelor all-season

Anvelopele all-season le pot oferi automobiliștilor tot ce este mai bun din fiecare categorie: o adâncime a benzii de rulare adecvată pentru majoritatea condițiilor de vreme, o durată de viață impresionantă a benzii de rulare și eliberarea de povara schimbării și depozitării anvelopelor de vară și de iarnă în fiecare an. Cu toate acestea, anvelopele specifice fiecărui anotimp pot fi cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră și, în anumite situații, pot îmbunătăți eficiența consumului de combustibil.

Aflați dacă anvelopele all-season sunt potrivite pentru dumneavoastră, descoperiți ce anvelopă all-season este cea mai bună pentru autoturisme, vehicule electrice, SUV-uri sau camioane și învățați cum puteți recunoaște simbolul care indică toate tipurile de vreme pe flancul anvelopei.

Aflați mai multe

Anvelope all-season pentru autorulote

Anvelopele all-season pot fi o opțiune excelentă pentru vehiculul dumneavoastră recreațional: siguranță completă, tracțiune sigură într-o gamă largă de condiții de vreme și manevrabilitate și performanță excelente. Anvelopele all-season pentru vehiculele recreaționale au fost dezvoltate pentru a oferi o performanță bună pe tot parcursul anului în condiții de climă moderată. Citiți mai departe pentru a afla de ce anvelopele all-season pot fi opțiunea cea mai practică pentru autorulote.

Aflați mai multe
All-season tread depth

Adâncimea benzii de rulare, legislația privind anvelopele și momentul potrivit pentru a schimba anvelopele all-season

Indiferent dacă vă gândiți să cumpărați sau dețineți deja anvelope all-season, sunt câteva lucruri importante de știut despre ele în ceea ce privește siguranța, adâncimea benzii de rulare și cerințele legale. Acest articol explorează fiecare dintre acești factori, astfel încât să aveți toate informațiile necesare cu privire la deținerea anvelopelor all-season.

Aflați mai multe
All season test results

Rezultatele testelor pentru anvelopele all-season

Noi, cei de la Continental, am putea vorbi toată ziua despre calitatea anvelopelor noastre all-season. Dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt! Recenziile anvelopelor și testele imparțiale afirmă performanța și siguranța anvelopelor noastre all-season. Dacă locuiți într-o zonă cu climă moderată sau dacă sunteți în căutarea unor anvelope all-season pentru autoturismul dumneavoastră, pentru vehiculul recreațional sau pentru SUV, puteți urmări modul în care analizele, evaluările și testele independente efectuate pe anvelope au apreciat gama de anvelope all-season de la Continental.

Aflați mai multe
aquaplaning situation

Acvaplanarea cu anvelopele all-season

Chiar dacă nu conduceți decât în condiții de iarnă blândă, în care zăpada și gheața nu pun probleme, tot trebuie să fiți atent la carosabilul alunecos. De ce? Nu zăpada și gheața sunt alunecoase, ci stratul subțire de apă care se acumulează între suprafața drumului și anvelopa unei mașini. Acest lucru se poate întâmpla în orice sezon, dar riscul este mai ridicat în condițiile de vreme umedă din timpul iernii. Aflați mai multe despre fenomenul acvaplanării sau hidroplanării, cum îl puteți evita și cum să reacționați dacă se produce.

Mai multe despre acvaplanare
heavy rain situation

Condusul în condiții de ploaie pe timpul iernii 

Iarna înseamnă zăpadă? Sigur, dar în cele mai multe locuri, iarna înseamnă și ploaie. Multă ploaie. La fel ca în toate condițiile de condus pe timp de iarnă, condusul pe ploaie este mult mai dificil decât carosabil uscat, în soare. Carosabilul umed constituie un risc mai ridicat pentru șoferi și vă solicită mai mult mașina, caracteristicile sale de siguranță și, în special, anvelopele sale. Aflați cum puteți conduce în siguranță în condiții de ploaie abundentă.

Sfaturi pentru a conduce în siguranță în condiții de ploaie abundentă.