Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image1_lg

Tehnologie

Motive

Motivele pentru derularea programului voluntar de înlocuire a anvelopelor.

Ce anvelope vizează acest program voluntar de înlocuire?
Detalii privind dimensiunea, linia de produse şi numărul de serie al anvelopelor afectate:

Marca: Continental

Linia de produse: vezi tabelul de mai jos

Dimensiuni anvelope: 235/35 ZR 19 (91Y) EXTRA LOAD
Număr de serie DOT: CP2V N6XP 3515 la 3615

Produs         Serie identificare DOT
ContiSportContact 5 P 235/35 ZR 19 (91Y) EXTRA LOAD

DOT CP2V N6XP 3515

DOT CP2V N6XP 3615

Ultimele patru cifre ale seriei DOT indică perioada în care au fost fabricate (săptămâna/anul). Anvelopele cuprinse între 3515 (săpt. a 35-a din anul 2015) şi 3615 (săpt. a 36-a din anul 2015) sunt vizate de acest program voluntar de înlocuire. Nu sunt afectate alte dimensiuni de anvelope, alte perioade de fabricaţie sau linii de produse.

Aici găsiţi imagini ale marcajului de pe peretele lateral pentru a verifica dacă anvelopele dvs. sunt afectate.

De ce am derulat acest program voluntar de înlocuire?

Feedback-ul din piaţă indică faptul că un număr foarte mic din aceste anvelope au prezentat modificări în suprafaţa de rulare. Datorită utilizării unui material neadecvat, anvelopele pot dezvolta o formă neregulată în zona suprafeţei de rulare lucru ce ar putea duce la contact între anvelopă şi vehicul, capacitate de manevrare redusă şi limitarea capacităţii de rulare cu viteză mare. Până în acest moment, Continental nu a primit niciun raport cu privire la producerea de accidente sau vătămări corporale care să aibă vreo conexiune cu această condiţie a anvelopelor. Programul de înlocuire a fost iniţiat într-o manieră proactivă pentru a evita orice riscuri potenţiale la care ar putea fi expuşi conducătorii auto şi alţi participanţi la trafic. Anvelopele afectate au fost vândute, în principal, clienţilor din Europa şi numai în centrele specializate de înlocuire.

Ce trebuie să faceţi dacă anvelopele dumneavoastră sunt vizate de acest program?

Trebuie să vă asiguraţi că anvelopele sunt înlocuite cât mai repede posibil. Pentru detalii, vă rugăm să contactaţi reprezentantul dvs. local indicat la rubrica de site următoare Contactaţi partenerii dvs. locali

Atenţie:

Vă recomandăm să verificaţi dacă anvelopele dumneavoastră sunt afectate. În cazul în care constataţi acest lucru, asiguraţi-vă că le înlocuiţi cât mai repede posibil.

Pentru informaţii suplimentare consultaţi secţiunea următoare FAQ section !

Această pagină folosește cookies pentru ca dvs. să aveți o experiență mai plăcută. Aflați mai multe aici